+40 744 692 693
info@casticaberg.ro

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Casti Caberg (casticaberg.ro).

Site-ul Casti Caberg (casticaberg.ro) este operat de societatea SC CHIMSZED INVEST SRL, cu sediul in Bulevardul Muncii nr. 223, Cluj-Napoca, Cluj, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/3013/2008. Pentru utilizarea webshop-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) trebuie sa dai acordul explicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Casti Caberg (casticaberg.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Consumatorul este de asemenea de acord sa nu afecteze si interfereze in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Il rugam pe consumator sa isi asigure ca a verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Casti Caberg (casticaberg.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Casti Caberg (casticaberg.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie! Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Confidentialitatea datelor personale 

Regulamentul referitor la prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor/clientilor nostri se gaseste in sectiunea "Politica de confidentialitate".

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta consumatorul declara ca va asuma integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschide pe website si, in consecinta, il sfatuim sa asigure securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detine este compromisa, trebuie sa anunte imediat administratorul site-ului. Casti Caberg (casticaberg.ro) nu este responsabil pentru daunele care ii sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Casti Caberg (casticaberg.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Casti Caberg (casticaberg.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Casti Caberg (casticaberg.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Casti Caberg (casticaberg.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezita sa ne contactezi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@casticaberg.ro.